arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 7 Mrt 2012 #11 dışardan bakındım zeyno nicki için geldim sonra kalma sebebim yorumsuzdur.o yakaladı beni,bir daha da ayrılamadım efsane,rüzgar,çağla,sitemim,kırmızı,suskun,çağlacım,gizem abla ve diğer arkadaşlar hepsini sevdim,eğlenmek adına geliyorum,eğleniyorum
dışardan bakındım zeyno nicki için geldim sonra kalma sebebim yorumsuzdur.o yakaladı beni,bir daha da ayrılamadım efsane,rüzgar,çağla,sitemim,kırmızı,suskun,çağlacım,gizem abla ve diğer arkadaşlar hepsini sevdim,eğlenmek adına geliyorum,eğleniyorum
patik Özel Üye Özel üye 13 Mrt 2012 #14 Sitede sınırları koruyan asil bir samimiyet vardı, beni o cezbetti.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Mrt 2012 #15 patik dediki: Sitede sınırları koruyan asil bir samimiyet vardı, beni o cezbetti. Genişletmek için tıklayın... Hepimizi buraya çeken zaten bu değil mi
patik dediki: Sitede sınırları koruyan asil bir samimiyet vardı, beni o cezbetti. Genişletmek için tıklayın... Hepimizi buraya çeken zaten bu değil mi
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 22 Şbt 2022 #18 yesim434 dediki: CerezForumda üye olduğunuzda ilk dikkatinizi çeken üye kimdi Genişletmek için tıklayın... sen yazmamissin ??
yesim434 dediki: CerezForumda üye olduğunuzda ilk dikkatinizi çeken üye kimdi Genişletmek için tıklayın... sen yazmamissin ??
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 22 Şbt 2022 #19 @Asi Kız @yesim434 @KaderKatibi @YoRuMSuZ @GüLüCüKツ
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 22 Şbt 2022 #20 yilmaz27 dediki: sen yazmamissin ?? Genişletmek için tıklayın... Ben geldigimde kimse yoktu burda ben ilk üyeyim
yilmaz27 dediki: sen yazmamissin ?? Genişletmek için tıklayın... Ben geldigimde kimse yoktu burda ben ilk üyeyim