yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 30 Hzr 2023 #31 Cerezforumun. Hırçın Karadeniz kızı Biricik Yesim434 için düşünceleriniz nelerdir?
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 3 Tem 2023 #32 ah bu hayat çekilmez ah bu çile çekilmez sen olmazsan canim sen olmazsan canim tanıdığım en iyi insanlardan birisin ve dünyadaki en mutlu erkeklerden biriyim seni tanıdığım için
ah bu hayat çekilmez ah bu çile çekilmez sen olmazsan canim sen olmazsan canim tanıdığım en iyi insanlardan birisin ve dünyadaki en mutlu erkeklerden biriyim seni tanıdığım için
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 4 Tem 2023 #33 Yıllardır bende oluşturduğu düşüncede bir nebze bile değişim olmadı. Seviyorum Yesimimi iyiki tanıdım
Yıllardır bende oluşturduğu düşüncede bir nebze bile değişim olmadı. Seviyorum Yesimimi iyiki tanıdım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 15 Tem 2023 #34 Ey hayat! O kadar yorgunum ki; susupta ağlayasım, ölüpte dinlenesim var.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 11 Ags 2023 #35 En cok da kendini af etmelisin cünkü bütün bu olanlara sen izin verdin