Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 30 Nsn 2012 #44 eFSaNe_KaRTaL dediki: Radyo war diyosunuz ama gelemiyorum =) Genişletmek için tıklayın... Neden
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 30 Nsn 2012 #45 Telden takılıyom..misafir var..sana dediğimide yap bi zahmet p=)
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 30 Nsn 2012 #46 eFSaNe_KaRTaL dediki: Telden takılıyom..misafir var..sana dediğimide yap bi zahmet p=) Genişletmek için tıklayın... Bana ne dedin ki, konuk olayını diyorsan bende sana dedim ben olmam diye
eFSaNe_KaRTaL dediki: Telden takılıyom..misafir var..sana dediğimide yap bi zahmet p=) Genişletmek için tıklayın... Bana ne dedin ki, konuk olayını diyorsan bende sana dedim ben olmam diye
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Ags 2012 #50 Uzun zamandır fırsat olmamıştı açmaya Gerçi şu an isteklere cevap veremicem, sadece laptopta güncel şarkılar var. Evde olmadığım için bunlarla yetinicez bu akşam
Uzun zamandır fırsat olmamıştı açmaya Gerçi şu an isteklere cevap veremicem, sadece laptopta güncel şarkılar var. Evde olmadığım için bunlarla yetinicez bu akşam