Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 29 Tem 2012 #1 Tamam manzara güzel ama hani diyorum yukarıda şöyle daha uygun bir yerde fotograf çekinselerAdrenalın içinmi bunlar acaba?Hem nasıl inmişler oraya?
Tamam manzara güzel ama hani diyorum yukarıda şöyle daha uygun bir yerde fotograf çekinselerAdrenalın içinmi bunlar acaba?Hem nasıl inmişler oraya?
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 29 Tem 2012 #4 sitem* dediki: Ben çıkarım valla Genişletmek için tıklayın... aşkum düşüpte beni yalnız mı koycan yaban ellerde
sitem* dediki: Ben çıkarım valla Genişletmek için tıklayın... aşkum düşüpte beni yalnız mı koycan yaban ellerde
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 29 Tem 2012 #5 arz-ı hal dediki: aşkum düşüpte beni yalnız mı koycan yaban ellerde Genişletmek için tıklayın... kaç gün dayanacan yalnızlığa acep
arz-ı hal dediki: aşkum düşüpte beni yalnız mı koycan yaban ellerde Genişletmek için tıklayın... kaç gün dayanacan yalnızlığa acep
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 29 Tem 2012 #7 sitem* dediki: kaç gün dayanacan yalnızlığa acep Genişletmek için tıklayın... 40.gün yenisini alırım
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Tem 2012 #8 Oraya inmek için şuur kaybı yaşıyor olmak lazım sanırım Hiçbir güç beni oraya iniremez, hatta inirmeyi geçtim oranın tepesine bile çıkaramaz
Oraya inmek için şuur kaybı yaşıyor olmak lazım sanırım Hiçbir güç beni oraya iniremez, hatta inirmeyi geçtim oranın tepesine bile çıkaramaz
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 29 Tem 2012 #9 arz-ı hal dediki: 40.gün yenisini alırım Genişletmek için tıklayın... hortlarım valla
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 29 Tem 2012 #10 sitem* dediki: hortlarım valla Genişletmek için tıklayın... hahahayakışırben kaçar anam geldi