yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 29 Tem 2012 #21 RUZG4R dediki: hemde nasıl .. heleki sana iyilik yapmak için sabırsızlanıyorum Genişletmek için tıklayın... gözlerim yaşarıyor allahım bu nasıl bir iyilik böyle
RUZG4R dediki: hemde nasıl .. heleki sana iyilik yapmak için sabırsızlanıyorum Genişletmek için tıklayın... gözlerim yaşarıyor allahım bu nasıl bir iyilik böyle
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 29 Tem 2012 #22 sitem* dediki: gözlerim yaşarıyor allahım bu nasıl bir iyilik böyle Genişletmek için tıklayın... buyurrr
sitem* dediki: gözlerim yaşarıyor allahım bu nasıl bir iyilik böyle Genişletmek için tıklayın... buyurrr
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 29 Tem 2012 #23 çok naziksiniz efenim bir kez daha yaşardım
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 29 Tem 2012 #24 sitem* dediki: çok naziksiniz efenim bir kez daha yaşardım Genişletmek için tıklayın... ni demek her zaman
sitem* dediki: çok naziksiniz efenim bir kez daha yaşardım Genişletmek için tıklayın... ni demek her zaman
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 29 Tem 2012 #25 ruzg4r dediki: ni demek her zaman Genişletmek için tıklayın... sende olmasan varyaa
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 29 Tem 2012 #26 sitem* dediki: sende olmasan varyaa Genişletmek için tıklayın... sonunda kıymetimi anladın dimi
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 29 Tem 2012 #27 RUZG4R dediki: sonunda kıymetimi anladın dimi Genişletmek için tıklayın... yoo kim demiş
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 29 Tem 2012 #28 sitem* dediki: yoo kim demiş Genişletmek için tıklayın... sen dedin
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 29 Tem 2012 #30 RUZG4R dediki: sen dedin Genişletmek için tıklayın... hiçte demem eFSaNe_KaRTaL dediki: Problem mi var ? Genişletmek için tıklayın... yok yok ben çözüyorum problemi
RUZG4R dediki: sen dedin Genişletmek için tıklayın... hiçte demem eFSaNe_KaRTaL dediki: Problem mi var ? Genişletmek için tıklayın... yok yok ben çözüyorum problemi