HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 11 Şbt 2013 #14 LeyL-i Matem dediki: Hepsi birbirinden komik çok beğendim Genişletmek için tıklayın... Saol tatlım benim yüzlere biraz gülümseme vereyim dedim
LeyL-i Matem dediki: Hepsi birbirinden komik çok beğendim Genişletmek için tıklayın... Saol tatlım benim yüzlere biraz gülümseme vereyim dedim
P Papatya V.I.P V.I.P 11 Şbt 2013 #15 HAYAL__ dediki: Saol tatlım benim yüzlere biraz gülümseme vereyim dedim Genişletmek için tıklayın... İyi yapmışsın hayatım ne zamandır yapmıyordum o dediğini iyi geldi Devamını 4 gözle bekliyoruz
HAYAL__ dediki: Saol tatlım benim yüzlere biraz gülümseme vereyim dedim Genişletmek için tıklayın... İyi yapmışsın hayatım ne zamandır yapmıyordum o dediğini iyi geldi Devamını 4 gözle bekliyoruz
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 11 Şbt 2013 #16 LeyL-i Matem dediki: İyi yapmışsın hayatım ne zamandır yapmıyordum o dediğini iyi geldi Devamını 4 gözle bekliyoruz Genişletmek için tıklayın... Gelecek cnm takipte kal
LeyL-i Matem dediki: İyi yapmışsın hayatım ne zamandır yapmıyordum o dediğini iyi geldi Devamını 4 gözle bekliyoruz Genişletmek için tıklayın... Gelecek cnm takipte kal
P Papatya V.I.P V.I.P 11 Şbt 2013 #17 HAYAL__ dediki: Gelecek cnm takipte kal Genişletmek için tıklayın... Her adımının takipçisiyim merak etme
HAYAL__ dediki: Gelecek cnm takipte kal Genişletmek için tıklayın... Her adımının takipçisiyim merak etme
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 11 Şbt 2013 #18 LeyL-i Matem dediki: Her adımının takipçisiyim merak etme Genişletmek için tıklayın... Biliyorum tatlı dillim eksik olma
LeyL-i Matem dediki: Her adımının takipçisiyim merak etme Genişletmek için tıklayın... Biliyorum tatlı dillim eksik olma