nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 22 Nsn 2013 #31 hani taş yağsa yeridir denilecek manzara budur heralde..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 18 Ekm 2014 #34 MeRciMeK dediki: Bugün otobüse bindim ve bende tam olarak bunu düşündüm kadınında erkeğinde iç çamaşırının görünmesi kadar iğrenç bişey yok sanırım .. Ne varsa eskilerde varrrr Genişletmek için tıklayın... kesinlikle katılıyorum çok aşağılayıcı geliyor banada
MeRciMeK dediki: Bugün otobüse bindim ve bende tam olarak bunu düşündüm kadınında erkeğinde iç çamaşırının görünmesi kadar iğrenç bişey yok sanırım .. Ne varsa eskilerde varrrr Genişletmek için tıklayın... kesinlikle katılıyorum çok aşağılayıcı geliyor banada
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 18 Ekm 2014 #35 HAYAL__ dediki: Çeken kişi iyi yakalamış : Genişletmek için tıklayın... büyük ikramiye gibi olmuş
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 18 Ekm 2014 #36 Çağlayağmur dediki: Bu bıyığa ne deniyordu Genişletmek için tıklayın... Post bıyık
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 18 Ekm 2014 #37 HAYAL__ dediki: Bir kadın 36 beden giyiyorum diyorsa giyer Genişletmek için tıklayın... bu nedir ya
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 18 Ekm 2014 #38 SeRtMeN dediki: bu nedir ya Genişletmek için tıklayın... Bu bir iğrençliktir bence..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 19 Ekm 2014 #39 KıRMıZı dediki: Bu bir iğrençliktir bence.. Genişletmek için tıklayın... kesinlikle