YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Nsn 2008 #331 Hayatta kalmanın bir yolu olmalı. Sanki ............ nedeni ..................
Kassandra Usta 3 Nsn 2008 #332 sanki herşeyin nedeni benmişim gibi suçluyordu beni kimbililir...söylemem....
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Nsn 2008 #333 Kimbilir nerde ne söylemem gerektiğini öğretecek kişi nerede? Uykumda bile ............ uzaktan .............
Kimbilir nerde ne söylemem gerektiğini öğretecek kişi nerede? Uykumda bile ............ uzaktan .............
Kassandra Usta 5 Nsn 2008 #334 uykumda bile televizyonun uzaktan kumandasını ondan saklıyordum değersiz....
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Nsn 2008 #336 Dolu dolu yaşamak dediğin nedir ki? İnanmak ...................... ancak .........................
sherry V.I.P V.I.P 11 Nsn 2008 #337 İnanmak çok zor ancak inanmayı çok isterdim. Yaşam...........sevmek..........
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 20 Eyl 2008 #338 Yaşam her canlı için, sevmekse insanlara özgü. Güzellik ..................... fotokopi ......................
Yaşam her canlı için, sevmekse insanlara özgü. Güzellik ..................... fotokopi ......................
iLk_NuR Üstat 20 Eyl 2008 #339 güzellik okdr önemliyse senin için bi fotokopisini çektir lazım olur aşk..........özlem............
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Eyl 2008 #340 Aşk denilen olguyu özlem büyütür mü? Sanki bu ..........