Safir Özel Üye Özel üye 22 Eyl 2008 #341 Sanki bu havalar beni hasta edecek gibi.. Duymam.............ilginç.........
Safir Özel Üye Özel üye 16 Ekm 2008 #343 Hayat senin gülen gözlerini görünce güzel birtanem.. Sen..........melek........
sessiz gemi Özel Üye Özel üye 29 Nsn 2009 #344 sen herzaman melek gibi göründün yüzüme.. ne zaman ................. elim ayağım dolaşırdı..
Gizemli Cadi Forum Gururu 30 Nsn 2009 #345 Ne zaman seni görsem elim ayağım dolaşırdı. sen...... ateşböceği...........
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Mys 2009 #346 Sen nezaman ateşböceği gördün? ...... ama .......... değiştik.
e-PaCk Forum Gururu 28 Mys 2009 #347 masumduk bir zamanlar ama hayatın sillesiyle değiştik. eğer.... kimi zaman...
jeriko Özel Üye Özel üye 28 Mys 2009 #348 Yüzüm gülüyorsa eğer herzaman mutlu olduğum sanılmasın.Kimi zaman insan acısınada güler. ......ama..... böylece....
Yüzüm gülüyorsa eğer herzaman mutlu olduğum sanılmasın.Kimi zaman insan acısınada güler. ......ama..... böylece....
Safir Özel Üye Özel üye 2 Hzr 2009 #349 Canım sıkkın ama olsun, böylece neşeli zamanlarımın kıymetini daha iyi öğreniyorum. Gönül.........belki......
Canım sıkkın ama olsun, böylece neşeli zamanlarımın kıymetini daha iyi öğreniyorum. Gönül.........belki......
sessiz gemi Özel Üye Özel üye 2 Hzr 2009 #350 gonul belki suskun belki endişeli.. ne kendime ....... ne ......... .........!!