jeriko Özel Üye Özel üye 3 Hzr 2009 #372 Geceyi seviyorum o yüzden Yazım belki Sana saçma gelebilir. ........... azalır......... çoğalır.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 3 Hzr 2009 #373 paylaştıkça kederler azalır sevinçler çoğalır .........terkedince.........anlarsın
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 3 Hzr 2009 #374 jeriko dediki: Geceyi seviyorum o yüzden Yazım belki Sana saçma gelebilir. ........... azalır......... çoğalır. Genişletmek için tıklayın... Bende saçmalamışım zaten Sorun değil Birini terkedince yeniden doğduğunu anlarsın Ben.... Beni....
jeriko dediki: Geceyi seviyorum o yüzden Yazım belki Sana saçma gelebilir. ........... azalır......... çoğalır. Genişletmek için tıklayın... Bende saçmalamışım zaten Sorun değil Birini terkedince yeniden doğduğunu anlarsın Ben.... Beni....
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Hzr 2009 #375 Ben seni görmesem bile sen beni gör Bu gün ....... ........ bilemiyorum.
gülüşüm Uzman 16 Hzr 2009 #376 Bugün hayatımın zor günlerinden biriydi, neler yaşayacagım daha bilemiyorum ancak ............. .................. alır.
Bugün hayatımın zor günlerinden biriydi, neler yaşayacagım daha bilemiyorum ancak ............. .................. alır.
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 16 Hzr 2009 #377 Ancak öğrenmek zaman alır. Bekli de ....... ........ gerek.
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 16 Hzr 2009 #379 Belki de sabırla beklemek gerek ölümü.(Bişey yazmamışsın) Geri dönsem .... ........... affeder mi?