YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 18 Hzr 2009 #391 Sensiz aşk bir işkence biliyosun Mutlu ....... insanın kendi .....
sessiz gemi Özel Üye Özel üye 18 Hzr 2009 #394 delirdim senin yuzunden be kadın (kadınmı ben kadın yuzunden delirmem tmmmııı..) sensizken .................. ......... geliyor!!
delirdim senin yuzunden be kadın (kadınmı ben kadın yuzunden delirmem tmmmııı..) sensizken .................. ......... geliyor!!
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 18 Hzr 2009 #395 Sensizken hayat çok tatlı geliyor Üstteki ....... ......... nedir?
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 18 Hzr 2009 #397 Sessiz gemi yazının ...... tamamlanacak ........ ekle
sessiz gemi Özel Üye Özel üye 18 Hzr 2009 #398 ben! yazının geri kalanıı tamamlanacak cabuk ekleimm.. sen .......... ..................san ben ................... ..................... gelir..
ben! yazının geri kalanıı tamamlanacak cabuk ekleimm.. sen .......... ..................san ben ................... ..................... gelir..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 21 Hzr 2009 #399 Sen beni mutlu san ben kaçsam o gelir. Bitsin ........... bu ............ ayrılık.
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 21 Hzr 2009 #400 bitsin artık bu kahrolası ayrılık... neden.....neden...