sessiz gemi Özel Üye Özel üye 24 Hzr 2009 #411 Ben sessizim, kendim ben sessizken nasıl sessli olsun..
sessiz gemi Özel Üye Özel üye 26 Hzr 2009 #413 ahh ahhhhhhh.. İsteme .........., Ellerinde ........., ............... hiçbir yerde!!
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 26 Hzr 2009 #414 İstemem ellerinde ölmek hiçbir yerde ......Gözlerin...... Kalbin
sessiz gemi Özel Üye Özel üye 27 Hzr 2009 #415 Korkma! GözLerin Kapanışı KaLbin Duruşu DeğiLdir GüLüm!! Sende ............. Hayat .............. sensiz ....................
Korkma! GözLerin Kapanışı KaLbin Duruşu DeğiLdir GüLüm!! Sende ............. Hayat .............. sensiz ....................
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Eyl 2009 #416 Sende bir zamanlar hayat zor deyip sensiz olamam derdin. Uğraştırdın sessiz yaa ......... kırıkları ............ dağıldı.
Sende bir zamanlar hayat zor deyip sensiz olamam derdin. Uğraştırdın sessiz yaa ......... kırıkları ............ dağıldı.
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 7 Eyl 2009 #417 Kalbimin kırıkları etrafa dağıldı Kadın dediğin..............
gülüşüm Uzman 7 Eyl 2009 #418 Kadın dediğin höt dedim mii korkucak, susmasını bilecek Erkek dediğin...........
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 8 Eyl 2009 #420 Cümle bulamadığımdan bir üsttekini yorumluyorum Erkek dediğin vurdumu devirmeli Aşk bir ...... gibidir
Cümle bulamadığımdan bir üsttekini yorumluyorum Erkek dediğin vurdumu devirmeli Aşk bir ...... gibidir