YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Ags 2011 #431 Bir gariplik var yukarı bakamıyorum Sanki ..... dere .... yok.
kelebek -ütopik- V.I.P 13 Ags 2011 #432 sanki Cansu Dere bu dizide yok fındık............deniz............var
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 11 Eyl 2011 #433 fındıklar ıtopladık denizdekırmak için taş var Tane.........kırık..... makas
DeNiZ- Forumun Delisi =) 11 Eyl 2011 #434 Kırık masanın üstünde makasla kumaşları tane tane yaptım Ne kadar saçma oldu Defter Klavye Battaniye Kolay gelsiin
Kırık masanın üstünde makasla kumaşları tane tane yaptım Ne kadar saçma oldu Defter Klavye Battaniye Kolay gelsiin
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 11 Eyl 2011 #435 Defterimdeki siiri klavyeye dökmek için battaniyemle pc başına geçtim Sıra....... Tebeşir........Sokak
Defterimdeki siiri klavyeye dökmek için battaniyemle pc başına geçtim Sıra....... Tebeşir........Sokak
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 11 Eyl 2011 #436 Sıra sıra tebeşir olmuş sokaklar Ah bir ...... olsa .... olurdu.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 11 Eyl 2011 #440 Bir kar yagdı kış geldi.Sordum yapraklar yeşildi nedenki Göl.........Kırmızı........Feryat