LoSt_LoVe Forum Onuru 12 Eyl 2011 #441 Ne düşündüysem dolduramadım boşlukları ne kadar beceriksizmişim Kendime boşluklu bir cümle hakkın vermiyorum o zaman
Ne düşündüysem dolduramadım boşlukları ne kadar beceriksizmişim Kendime boşluklu bir cümle hakkın vermiyorum o zaman
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 22 Eyl 2011 #442 Göl.........Kırmızı........Feryat göl e boya doküldü kırmızıya döndü çevreciler feryad etti ama ne yazar yazar......kazar .......çizer
Göl.........Kırmızı........Feryat göl e boya doküldü kırmızıya döndü çevreciler feryad etti ama ne yazar yazar......kazar .......çizer
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Hzr 2012 #443 Yazar kitabı bitirip, bahçede çicek için topragı kazarken aklından geçenleri toprağa çizer. Soğuk........................resim........................durgun
Yazar kitabı bitirip, bahçede çicek için topragı kazarken aklından geçenleri toprağa çizer. Soğuk........................resim........................durgun
KarhaN Aktif 23 Hzr 2012 #444 Soğuk odalarda çizilen resimleri oluşturan durgun fırça darbeleri onun yalnızlığının kanıtıydı.. Saadet.... yalnız.... kader....
Soğuk odalarda çizilen resimleri oluşturan durgun fırça darbeleri onun yalnızlığının kanıtıydı.. Saadet.... yalnız.... kader....
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 23 Hzr 2012 #445 saadet içinde yaşarken birden bire yalnız kalışı kaderine ağlamasıyla sona erdi. Kolay...savaş... kalem
saadet içinde yaşarken birden bire yalnız kalışı kaderine ağlamasıyla sona erdi. Kolay...savaş... kalem
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Hzr 2012 #446 Saadet içindeydi ta ki onu kaybettikten sonra büründüğü yalnızlık onun kaderi olana kadar.. Sevgi - umut - tebessüm
Saadet içindeydi ta ki onu kaybettikten sonra büründüğü yalnızlık onun kaderi olana kadar.. Sevgi - umut - tebessüm
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Hzr 2012 #447 Sevgiyle tebessüm etti yüreğindeki umut hala sönmemişti. Su......... nasıl.........güzel
L LâL ღ GALATASARAY ღ 14 Ags 2014 #448 Su Ne Kadar Berrak ve Temiz . Nasıl da Güzel Yaratılmış . SübhanAllah . Yorgunum Şu Sıralar . . .
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 14 Ags 2014 #450 Yeter ki aşk kapıyı çalsın, ben alırım onu içeri. Hadi.....