DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 11 Eyl 2015 #462 ZeyNoO dediki: Artık kimse birbirine hatır gönül etmiyor Hayat çok... Genişletmek için tıklayın... Hayat çok, farklı olaylar sunuyor bizlere... Okyanus ötesi...
ZeyNoO dediki: Artık kimse birbirine hatır gönül etmiyor Hayat çok... Genişletmek için tıklayın... Hayat çok, farklı olaylar sunuyor bizlere... Okyanus ötesi...
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 13 Eyl 2015 #463 Okyanus ötesindeki hayatları da görmeden ölmemek lazım Aykırı...
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 13 Eyl 2015 #464 _nehir_ dediki: Okyanus ötesindeki hayatları da görmeden ölmemek lazım Aykırı... Genişletmek için tıklayın... Aykırı bir yaşam içindeydim, hesapsız, hayata dik... Düşlerinde gezindiğim...
_nehir_ dediki: Okyanus ötesindeki hayatları da görmeden ölmemek lazım Aykırı... Genişletmek için tıklayın... Aykırı bir yaşam içindeydim, hesapsız, hayata dik... Düşlerinde gezindiğim...
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 15 Eyl 2015 #467 içimden sana alabildiğice ihanet etmek geliyor ya..neyse kim bilir...
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 2 Ekm 2015 #470 patik dediki: Belki beni düşünerek efkarlanıyordur. İşte o an... Genişletmek için tıklayın... İşte o an, öyle bir heyecan sarmıştı ki tüm bedenimi, olduğum yere mıhlanmıştım... Gürbüz çocuk...
patik dediki: Belki beni düşünerek efkarlanıyordur. İşte o an... Genişletmek için tıklayın... İşte o an, öyle bir heyecan sarmıştı ki tüm bedenimi, olduğum yere mıhlanmıştım... Gürbüz çocuk...