~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 16 Ksm 2015 #491 isyanlardaydi bilmiyordu imtihandaydi kaybetti şimdi isyan ediyor.. Kırıldım..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 16 Ksm 2015 #492 bir cam gibi kırıldım,ne kadar toplayabilirsin .. üzüntü..
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 16 Ksm 2015 #493 üzüntünü üzüntüme katarak belki de ben sendim sen hayal..ben şimdi hayalde kaldım sen nerdesin.. Kırgınım..
üzüntünü üzüntüme katarak belki de ben sendim sen hayal..ben şimdi hayalde kaldım sen nerdesin.. Kırgınım..
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 16 Ksm 2015 #495 dönüş rötar yapmadı.. Belki de özlem.. Ya ben..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 16 Ksm 2015 #496 ya ben ne hallerdeyim biliyormusun,gece şimdi ne kadar karanlık,ve nasıl soğuk.. işkence..
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 16 Ksm 2015 #497 işkence yapma bana soğuk soğuk durma bakma bana öyle.. Neden geldim..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 16 Ksm 2015 #498 neden geldim bende bilmiyorum ,sanırım yüreğimin sesini dinledim.. şefkat
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 16 Ksm 2015 #499 şevkatli olmak zor olmamalı.. Sevgimin devamı.. Sen..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 16 Ksm 2015 #500 sen bilemedin bendeki yerini,ne çok dedim gitme diye ..gittin.. göz yaşı,,,