~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 16 Ksm 2015 #501 Gözyaşı olup aktin gözlerim den.. gittigimi sandin oysa hep yanindaydim görmedin görmedin Oyyy şimdi
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 16 Ksm 2015 #502 şimdi bir dağ başında olmak vardı..kendimle.. muhabbet..
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 16 Ksm 2015 #503 Muhabbet baki gecici degil tıpkı anılar gibi.. biraz sonra
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 16 Ksm 2015 #504 biraz sonra çok uzak aslında,hiç bir garantimiz yok biraz sonrayı görmeye dair yağmur
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 16 Ksm 2015 #505 Agliyor muyum yoksa yagmur mu yağıyor. Bir rüya
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 16 Ksm 2015 #506 her şey bir rüya gibiydi uyandım bitti...artık uyuyamıyorumda.. aile..
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 16 Ksm 2015 #507 Aile bastaci bütün susmalara sessiz çığlıklara gebe...Bütün gitmelere sebep.. veeeee gunahlara engel.. aile en güzeli. . Vazgectim..
Aile bastaci bütün susmalara sessiz çığlıklara gebe...Bütün gitmelere sebep.. veeeee gunahlara engel.. aile en güzeli. . Vazgectim..
r0se Forum Onuru Özel üye 22 Mys 2019 #509 Eskiden herşey daha güzeldi, biz büyüdükçe güzellikler küçüldü. Çocukluğumda,