BeReNN Alyam? Özel üye 20 Eyl 2011 #71 Ayın konuğu olan gizli alanlara girmiş ve siteyi kurcalamış bunu duyan forum kızları enesi bir güzel paklamışlar ve forumdan atmışlar
Ayın konuğu olan gizli alanlara girmiş ve siteyi kurcalamış bunu duyan forum kızları enesi bir güzel paklamışlar ve forumdan atmışlar
LoSt_LoVe Forum Onuru 20 Eyl 2011 #73 yorumsuzun enese verdiği gizlilik özelliğini sürekli kullanıp modlara hava atan enesi.Sitenin modları,yorumsuzu kandırıp enesi en görünür yapmışlar.Bunu gören enes herkesten özür dilemek zorunda kalmış=HH
yorumsuzun enese verdiği gizlilik özelliğini sürekli kullanıp modlara hava atan enesi.Sitenin modları,yorumsuzu kandırıp enesi en görünür yapmışlar.Bunu gören enes herkesten özür dilemek zorunda kalmış=HH
BeReNN Alyam? Özel üye 20 Eyl 2011 #74 vay be ne duydum enesin ablası bile enesin yanında değil onun forumdan atılmasını istedi şaşırdım bide abla olcak
vay be ne duydum enesin ablası bile enesin yanında değil onun forumdan atılmasını istedi şaşırdım bide abla olcak
LoSt_LoVe Forum Onuru 20 Eyl 2011 #75 Yaa yaaa seni anneme söylicem diye tehdit etti ben de intikam aldım
LoSt_LoVe Forum Onuru 20 Eyl 2011 #77 YoRuMSuZ dediki: Yok oyle yagma erkek sayisi az ama gucluyuz Genişletmek için tıklayın... oleeeyyyy kadının fendi diyorum başka bişe demiyorum. Yok ama bir dedikodu daha size ; Erkeklerin azlığından ve daha da azalmasından korkan yorumsuz bu korkusunu farkında olmadan dedikodu bölümüne yazdı ve kaçıp gitti =RR =P
YoRuMSuZ dediki: Yok oyle yagma erkek sayisi az ama gucluyuz Genişletmek için tıklayın... oleeeyyyy kadının fendi diyorum başka bişe demiyorum. Yok ama bir dedikodu daha size ; Erkeklerin azlığından ve daha da azalmasından korkan yorumsuz bu korkusunu farkında olmadan dedikodu bölümüne yazdı ve kaçıp gitti =RR =P
BeReNN Alyam? Özel üye 20 Eyl 2011 #78 Kadın fendi erkeği yendi bağaran love farkına varmadan nişanlısına sesini duyurdu bunu duyan nişanlısı loveyi terk etti
Kadın fendi erkeği yendi bağaran love farkına varmadan nişanlısına sesini duyurdu bunu duyan nişanlısı loveyi terk etti
LoSt_LoVe Forum Onuru 20 Eyl 2011 #79 Lost_love u böyle acımadan üzen nişanlısına yetiştiren bereni hastaneye yetiştiremediler
BeReNN Alyam? Özel üye 23 Eyl 2011 #80 Sitenin sürekli ağar ve hata vermesinden dolayı site üyeleri yorumsuzu beklemekte onu bir güzel dövmek için bunu duyan yorumsuz siteye gelmemekte
Sitenin sürekli ağar ve hata vermesinden dolayı site üyeleri yorumsuzu beklemekte onu bir güzel dövmek için bunu duyan yorumsuz siteye gelmemekte