• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Dedikodusuz Olur Mu Hiç :D

Siteye gizlice girme yeteneğine sahip olan yorumsuz ilk iş berenn le hesaplaşmış.Sitede isyan çıkarmaya çalıştığı için modluktan atılmış ;;Y ;;U ;;U

sitenin yavaş oluşu başlı başına dedikodu olmakla birlikte sitenin evde kalmış üyeleri gibi bilgisayarlarıda eskimeye başlamış .

Cebur sitenin üyelerine evde kalmış dedikten sonra bulunamadı polisler faili meçhul açıklaması yapmaktan başka bir yol bulamadılar =RR

ceburun bu yorumundan sonra yarası olan o an gocundu :) hala bir nişanlın var sanırım nette fazla takılıpta aman kaptırma :)

bu yorumu okuyan lost love çıktım bile demeden forumda ayrıldı saatte 320 km hızla trafiği yararak nişanlısına koştuğu öğrenildi :)

Saatte 500 de yapsam gidemez çünkü yurtdışında :(:( yarası olan değilim daha ben 26 yaşındayım =HH=HH

Lost_love un üzerine çok gelip aşk acısı çekerken onunla uğraşan ceburu lostun nişanlısı hastanelik etti :D:D tabii yurtdışından gelirse :(:(

Ben yokken arkamdan konuşan lost beni görünce hangi deliğe saklandıysa onu bekliyen ben hala beklemekteyim ve ceburun yorumuna kızan beren ceburun kafasına top attı:P

sitemin arkasından konuşan ben yakalanınca ne yapacağımı şaşrıdım bunu fırsat bilen lost beni yakalatmak için elinden geleni yapıyo ve ben lsot un pc sine virüs yolladım:D:D

Geri