DeNiZ- Forumun Delisi =) 11 Mrt 2012 #1 Hoşgeldiniz Pastanemeee Buradan Eli Boş Döneceğinizi Sanmıyoruu UNUTMADAN.... Her Müşterimize Kahve İkram Ediyoruz
Hoşgeldiniz Pastanemeee Buradan Eli Boş Döneceğinizi Sanmıyoruu UNUTMADAN.... Her Müşterimize Kahve İkram Ediyoruz
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 11 Mrt 2012 #2 Yalnız Millet rejimde bu ara.. Elinde kalcak pastalar
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Mrt 2012 #3 kimmiş o rejimde olan hiçte bile hepsini yerim ben
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 11 Mrt 2012 #4 sitem dediki: kimmiş o rejimde olan hiçte bile hepsini yerim ben Genişletmek için tıklayın... Oraya Sitem hariç yazmayı unutmuşum idare et.. Aklıma Geldi buna da muhalefet olacağın
sitem dediki: kimmiş o rejimde olan hiçte bile hepsini yerim ben Genişletmek için tıklayın... Oraya Sitem hariç yazmayı unutmuşum idare et.. Aklıma Geldi buna da muhalefet olacağın
DeNiZ- Forumun Delisi =) 11 Mrt 2012 #5 Ben dinlemem Kilo alırım Falan Satamazsam onları kendim yerim
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Mrt 2012 #6 eFSaNe_KaRTaL dediki: Oraya Sitem hariç yazmayı unutmuşum idare et.. Aklıma Geldi buna da muhalefet olacağın Genişletmek için tıklayın... olmazsam olmaz bilmiyonmu DeNiZ- dediki: Ben dinlemem Kilo alırım Falan Satamazsam onları kendim yerim Genişletmek için tıklayın... kilo sorunu yok yerim ben yerimm
eFSaNe_KaRTaL dediki: Oraya Sitem hariç yazmayı unutmuşum idare et.. Aklıma Geldi buna da muhalefet olacağın Genişletmek için tıklayın... olmazsam olmaz bilmiyonmu DeNiZ- dediki: Ben dinlemem Kilo alırım Falan Satamazsam onları kendim yerim Genişletmek için tıklayın... kilo sorunu yok yerim ben yerimm
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 11 Mrt 2012 #8 güzel görünüyorlar ama ben tatlı sevmiyorum bir çatal alsam olur dimi
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 11 Mrt 2012 #10 YoRuMSuZ dediki: Bu pastahanede tuzlu türleri yok mu? Genişletmek için tıklayın... abi bizi hiç düşünen yok )
YoRuMSuZ dediki: Bu pastahanede tuzlu türleri yok mu? Genişletmek için tıklayın... abi bizi hiç düşünen yok )