cemree =)=) V.I.P 8 Hzr 2013 #71 hiç birisinede hayır diyemem tuzlular kalsın ama tatlıların hepsinden istiyorum HEPSİNDEN ya içim gitti ya
hiç birisinede hayır diyemem tuzlular kalsın ama tatlıların hepsinden istiyorum HEPSİNDEN ya içim gitti ya
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 9 Hzr 2013 #74 Bir gün senin yaptığın pastaların da resimlerini görürüz inş @DeNiZ- Son düzenleme: 26 Ock 2014
DeNiZ- Forumun Delisi =) 9 Hzr 2013 #75 YoRuMSuZ dediki: Bir gün senin yaptığın pastaların da resimlerini görürüz inş @DeNiZ- Genişletmek için tıklayın... Benim pastalarım bu kadar güzel olsa keşke Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
YoRuMSuZ dediki: Bir gün senin yaptığın pastaların da resimlerini görürüz inş @DeNiZ- Genişletmek için tıklayın... Benim pastalarım bu kadar güzel olsa keşke
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 9 Hzr 2013 #76 DeNiZ- dediki: Benim pastalarım bu kadar güzel olsa keşke Genişletmek için tıklayın... Birilerinin el emeği göz nuru değil ki bunlar, görselliği makineler sağlıyor zaten senin yapman gereken tuz, un, şeker vs karışımını iyi ayarlamak
DeNiZ- dediki: Benim pastalarım bu kadar güzel olsa keşke Genişletmek için tıklayın... Birilerinin el emeği göz nuru değil ki bunlar, görselliği makineler sağlıyor zaten senin yapman gereken tuz, un, şeker vs karışımını iyi ayarlamak
DeNiZ- Forumun Delisi =) 9 Hzr 2013 #77 YoRuMSuZ dediki: Birilerinin el emeği göz nuru değil ki bunlar, görselliği makineler sağlıyor zaten senin yapman gereken tuz, un, şeker vs karışımını iyi ayarlamak Genişletmek için tıklayın... Doğru orada haklısınız..
YoRuMSuZ dediki: Birilerinin el emeği göz nuru değil ki bunlar, görselliği makineler sağlıyor zaten senin yapman gereken tuz, un, şeker vs karışımını iyi ayarlamak Genişletmek için tıklayın... Doğru orada haklısınız..
P Papatya V.I.P V.I.P 10 Hzr 2013 #78 YoRuMSuZ dediki: Bir gün senin yaptığın pastaların da resimlerini görürüz inş @DeNiZ- Genişletmek için tıklayın... Ah adminim benden isteseydin neler görücektin pasta konusunda ama hiç oralı olmadın, hıh. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
YoRuMSuZ dediki: Bir gün senin yaptığın pastaların da resimlerini görürüz inş @DeNiZ- Genişletmek için tıklayın... Ah adminim benden isteseydin neler görücektin pasta konusunda ama hiç oralı olmadın, hıh.