Tuba ♕ Özel üye 8 Hzr 2013 #62 kıs sabahtan beri şiştim yiye yiye ellerine sağlık denizcim çok güzel bunlar yaa teşekkürler
Tuba ♕ Özel üye 8 Hzr 2013 #64 DeNiZ- dediki: Ye ye 3-5 kilo almadan göndermem seni buradan. Genişletmek için tıklayın... almıyom ki ben ne yersem yiyeyim sabit 52 zararlı çıkarsın diyeyim
DeNiZ- dediki: Ye ye 3-5 kilo almadan göndermem seni buradan. Genişletmek için tıklayın... almıyom ki ben ne yersem yiyeyim sabit 52 zararlı çıkarsın diyeyim
DeNiZ- Forumun Delisi =) 8 Hzr 2013 #65 Tuba dediki: almıyom ki ben ne yersem yiyeyim sabit 52 zararlı çıkarsın diyeyim Genişletmek için tıklayın... Aaaa olmadı bak şimdi. Yok aldırıcam ben sana kilo
Tuba dediki: almıyom ki ben ne yersem yiyeyim sabit 52 zararlı çıkarsın diyeyim Genişletmek için tıklayın... Aaaa olmadı bak şimdi. Yok aldırıcam ben sana kilo
Tuba ♕ Özel üye 8 Hzr 2013 #66 DeNiZ- dediki: Aaaa olmadı bak şimdi. Yok aldırıcam ben sana kilo Genişletmek için tıklayın... iyi madem seni mi kırcam ek yaparız
DeNiZ- dediki: Aaaa olmadı bak şimdi. Yok aldırıcam ben sana kilo Genişletmek için tıklayın... iyi madem seni mi kırcam ek yaparız
DeNiZ- Forumun Delisi =) 8 Hzr 2013 #67 Tuba dediki: iyi madem seni mi kırcam ek yaparız Genişletmek için tıklayın... Heh şöyle. Tuba yola gel
Tuba dediki: iyi madem seni mi kırcam ek yaparız Genişletmek için tıklayın... Heh şöyle. Tuba yola gel
Tuba ♕ Özel üye 8 Hzr 2013 #68 DeNiZ- dediki: Heh şöyle. Tuba yola gel Genişletmek için tıklayın... kız yoldayım zaten hiç çıkmadım ki
DeNiZ- dediki: Heh şöyle. Tuba yola gel Genişletmek için tıklayın... kız yoldayım zaten hiç çıkmadım ki
DeNiZ- Forumun Delisi =) 8 Hzr 2013 #69 Tuba dediki: kız yoldayım zaten hiç çıkmadım ki Genişletmek için tıklayın... Tamam, tamam.