DeNiZ- Forumun Delisi =) 11 Mrt 2012 #11 Tuzlu Lezzetlerimizde gelsin o zaman Bir Bardak Çay İyi Gider
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 11 Mrt 2012 #12 yok ben bu hazır pastalarıda sevmiyorum .. ev yapımı börek poğaça falan yokmu..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 11 Mrt 2012 #13 eFSaNe_KaRTaL dediki: Yalnız Millet rejimde bu ara.. Elinde kalcak pastalar Genişletmek için tıklayın... Ne rejimi benimde işim olmaz bayılırım pastaya Denizcimm teşekkürler pastalar için hepsi harika görünüyorlar canım çekti şimdi
eFSaNe_KaRTaL dediki: Yalnız Millet rejimde bu ara.. Elinde kalcak pastalar Genişletmek için tıklayın... Ne rejimi benimde işim olmaz bayılırım pastaya Denizcimm teşekkürler pastalar için hepsi harika görünüyorlar canım çekti şimdi
DeNiZ- Forumun Delisi =) 11 Mrt 2012 #14 Rüzgar Seni de Bir Memnun Edemedik Rüzgar şimdi Bunların Hepsini Yiyeceksin
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Mrt 2012 #15 RUZG4R dediki: yok ben bu hazır pastalarıda sevmiyorum .. ev yapımı börek poğaça falan yokmu.. Genişletmek için tıklayın... ya sen ne zahmetli adamsın gelmiş işte önüne hazır şey yesene illa sıkıntıya sokacaksın insanı dime ..
RUZG4R dediki: yok ben bu hazır pastalarıda sevmiyorum .. ev yapımı börek poğaça falan yokmu.. Genişletmek için tıklayın... ya sen ne zahmetli adamsın gelmiş işte önüne hazır şey yesene illa sıkıntıya sokacaksın insanı dime ..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 11 Mrt 2012 #18 sitem dediki: ya sen ne zahmetli adamsın gelmiş işte önüne hazır şey yesene illa sıkıntıya sokacaksın insanı dime .. Genişletmek için tıklayın... banane müşteri her zaman haklıdır..
sitem dediki: ya sen ne zahmetli adamsın gelmiş işte önüne hazır şey yesene illa sıkıntıya sokacaksın insanı dime .. Genişletmek için tıklayın... banane müşteri her zaman haklıdır..
DeNiZ- Forumun Delisi =) 12 Mrt 2012 #19 Dükkan Sahibi Hizmetleri Diye Birşey Açılsın! Eziyet Çekiyoruz Burada