Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Şbt 2013 #1,081 Genel bir konu yiyecek birşeyin olmaması, bilgi açlığı,sevgi açlığı vb. derim. İyi niyet dersem ne dersin?
Genel bir konu yiyecek birşeyin olmaması, bilgi açlığı,sevgi açlığı vb. derim. İyi niyet dersem ne dersin?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 1 Şbt 2013 #1,082 en güzel niyettir derim kötülük dersem ne dersin?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Şbt 2013 #1,083 Kişilik bozukluğu derim .Kendini sevmeyen insanların diğer insanlara verdiği tepki derim. Yaz tatili dersem ne dersin?
Kişilik bozukluğu derim .Kendini sevmeyen insanların diğer insanlara verdiği tepki derim. Yaz tatili dersem ne dersin?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 1 Şbt 2013 #1,086 bu günün üstüne bi bardak iyi gider derim bavul desem?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Şbt 2013 #1,087 Tatile çok var ama bana tatili çağrıştırıyor Çerez Forum dersem ne dersin?
P Papatya V.I.P V.I.P 1 Şbt 2013 #1,090 Bitki çaylarını çok severim ve içmeye çalışıyorum,normal çayı her zaman içmem bizim evde çok tüketilen bi şey değil derim Şeker dersem ?
Bitki çaylarını çok severim ve içmeye çalışıyorum,normal çayı her zaman içmem bizim evde çok tüketilen bi şey değil derim Şeker dersem ?