_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 10 Şbt 2013 #1,102 yanımda duruyor çalsa duyardım derim futbol dersem?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 10 Şbt 2013 #1,107 MeRciMeK dediki: 3 hafta sonra görüsürüz derim pazar günü desem? Genişletmek için tıklayın... amaaaa biz yarın başlıyoz.. bugün pazar ve ben seni özledim derim.. ben desem..
MeRciMeK dediki: 3 hafta sonra görüsürüz derim pazar günü desem? Genişletmek için tıklayın... amaaaa biz yarın başlıyoz.. bugün pazar ve ben seni özledim derim.. ben desem..
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 10 Şbt 2013 #1,108 nazenin dediki: amaaaa biz yarın başlıyoz.. bugün pazar ve ben seni özledim derim.. ben desem.. Genişletmek için tıklayın... Tatli derim , seker derim Dost desem ?
nazenin dediki: amaaaa biz yarın başlıyoz.. bugün pazar ve ben seni özledim derim.. ben desem.. Genişletmek için tıklayın... Tatli derim , seker derim Dost desem ?
MeRciMeK V.I.P V.I.P 10 Şbt 2013 #1,110 nazenin dediki: amaaaa biz yarın başlıyoz.. bugün pazar ve ben seni özledim derim.. ben desem.. Genişletmek için tıklayın... Erken tatile girmenin kötü yani bu olsa gerek hehe hadi bakalim yeni dönemin hayirli olsun sahracim ( :
nazenin dediki: amaaaa biz yarın başlıyoz.. bugün pazar ve ben seni özledim derim.. ben desem.. Genişletmek için tıklayın... Erken tatile girmenin kötü yani bu olsa gerek hehe hadi bakalim yeni dönemin hayirli olsun sahracim ( :