merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 20 Arl 2006 #32 Hoş geldin.3 saattir bekliyorum kimse yok.Canım sıkıldı derim. Fazla arayı soğutmayın desem?
kelebek -ütopik- V.I.P 20 Arl 2006 #33 Evde olduğum zamanlar forumdayım zaten ama arada hava almam gerekiyor kafamın çalışması için .. derim Yalnız kalan kaliteli paylaşımlarda bulunsa.. desem
Evde olduğum zamanlar forumdayım zaten ama arada hava almam gerekiyor kafamın çalışması için .. derim Yalnız kalan kaliteli paylaşımlarda bulunsa.. desem
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 20 Arl 2006 #34 Haklısın da derim.Bişey paylaşıyorum,yüzüme gözüme bulaşıyo derim
kelebek -ütopik- V.I.P 20 Arl 2006 #35 Birkere öyle oldu diye hemen pes etme derim Azmin elinden birşey kurtulmaz.. desem
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 20 Arl 2006 #36 Haklısın derim. Bi de foruma çok kaptırıyorum,kötü birşey söylüyorum,biraz dışlanmış hissediyorum kendim
Haklısın derim. Bi de foruma çok kaptırıyorum,kötü birşey söylüyorum,biraz dışlanmış hissediyorum kendim
kelebek -ütopik- V.I.P 20 Arl 2006 #37 Biz forumda kimseyi dışlamayız sadece kendini geri çekmek isteyenler olur onlara da karışmayız. Hep beraber mutlu mesut geçinip gidelim
Biz forumda kimseyi dışlamayız sadece kendini geri çekmek isteyenler olur onlara da karışmayız. Hep beraber mutlu mesut geçinip gidelim
kelebek -ütopik- V.I.P 21 Arl 2006 #39 Buyur tabi ol kimseyi dışlamıyoruz dediğim gibi Bugün de sıkıcı bir gün olacak gibi