kelebek -ütopik- V.I.P 22 Arl 2006 #41 Yağar yağar ne demek anlamadım... derim Forum bugün ne kadar sessiz.. desem
cırcırböcee V.I.P V.I.P 22 Arl 2006 #42 Boşver bizbize yeteriz derim Kuaföre gitmem lazım yarın düğün var ama takıldım yine forumun cazibesine desem
Boşver bizbize yeteriz derim Kuaföre gitmem lazım yarın düğün var ama takıldım yine forumun cazibesine desem
kelebek -ütopik- V.I.P 22 Arl 2006 #43 Ben her zaman aynıyım benim de çarşıda işim var ama çıkasım gelmiyor.. derim Burda kar yağıyor
cırcırböcee V.I.P V.I.P 22 Arl 2006 #44 Pencereden baktım burdada hava çok kasvetli Bazı şeyler ağır gelmeye başladı desem...
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 22 Arl 2006 #45 kelebek dediki: Yağar yağar ne demek anlamadım... derim Forum bugün ne kadar sessiz.. desem Genişletmek için tıklayın... ''Yağar efendim.Yağar'' anlamında Taş yerinde ağır derim(Ne alaka ise) Hava çok soğuk desem?
kelebek dediki: Yağar yağar ne demek anlamadım... derim Forum bugün ne kadar sessiz.. desem Genişletmek için tıklayın... ''Yağar efendim.Yağar'' anlamında Taş yerinde ağır derim(Ne alaka ise) Hava çok soğuk desem?
kelebek -ütopik- V.I.P 22 Arl 2006 #46 Burda da öyle ya kış gelsin de geçsin hemen Forumda herkes uyuyor sessiz olalım desem
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 22 Arl 2006 #47 Ben tepinirim vallahi derim Uyumasa kimse,takılsa bize desem
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Arl 2006 #48 İyi olur gerginlik değil eğlence bölümü derim. Eğlenmemize bakalım artık, kenetlenmiş bir yönetim görmek istiyorum desem.
İyi olur gerginlik değil eğlence bölümü derim. Eğlenmemize bakalım artık, kenetlenmiş bir yönetim görmek istiyorum desem.
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 24 Arl 2006 #50 YoRuMSuZ dediki: İyi olur gerginlik değil eğlence bölümü derim. Eğlenmemize bakalım artık, kenetlenmiş bir yönetim görmek istiyorum desem. Genişletmek için tıklayın... İşte buna rep verilir diyeceğim de repin ne olduğunu bilmiyorum.Ve nasıl verildiğini de öyle. Ben buradayım derim. Hadi kaynatalım desem?
YoRuMSuZ dediki: İyi olur gerginlik değil eğlence bölümü derim. Eğlenmemize bakalım artık, kenetlenmiş bir yönetim görmek istiyorum desem. Genişletmek için tıklayın... İşte buna rep verilir diyeceğim de repin ne olduğunu bilmiyorum.Ve nasıl verildiğini de öyle. Ben buradayım derim. Hadi kaynatalım desem?