e-PaCk Forum Gururu 8 Arl 2008 #821 çok başka modlardayım karıştırmayalım derim çikolata yemekten susadım desem
MRMİC Uzman 8 Arl 2008 #822 E iç dolaptan onuda benmi getircem hazırcı derim Offf offf daraldım desem
e-PaCk Forum Gururu 8 Arl 2008 #823 çok belli oluo hıncını benden nie çıkarıosun derim bildiğin güzel bi online oyun var mı desem
arzum Forum Tutkunu 8 Arl 2008 #824 Sitede dolaşmak varken ben oyun oynamam ki derim İnsanların yanında neden mutlu değilsin desem?
MRMİC Uzman 8 Arl 2008 #825 Valla kafam hiç basmıyo o oyunlara bilmiyom yani İstersen senin için bi arkadaşa sorarım desem
e-PaCk Forum Gururu 8 Arl 2008 #826 mutsuz da değilim ama yoklarken daha huzurluyum derim hadi gülelim desem
e-PaCk Forum Gururu 8 Arl 2008 #827 MRMİC dediki: Valla kafam hiç basmıyo o oyunlara bilmiyom yani İstersen senin için bi arkadaşa sorarım desem Genişletmek için tıklayın... varsa şöyle bi 3-5 gün deli edip uyuşturcak bi oyun süper olur derim hadi güleliim desem
MRMİC dediki: Valla kafam hiç basmıyo o oyunlara bilmiyom yani İstersen senin için bi arkadaşa sorarım desem Genişletmek için tıklayın... varsa şöyle bi 3-5 gün deli edip uyuşturcak bi oyun süper olur derim hadi güleliim desem
e-PaCk Forum Gururu 8 Arl 2008 #829 şarkılara bağlı dalgalanıo derim bulaşıklara yardım eder misin desem
arzum Forum Tutkunu 8 Arl 2008 #830 Az önce evdeki bulaşıkları yıkadım derim. Sen tek başına yıksan desem?