MRMİC Uzman 8 Arl 2008 #841 Hiç uykum yok bide erken kalkmak lazım off derim Şuan nerede olmak isterdin desem
e-PaCk Forum Gururu 8 Arl 2008 #842 gökyüzünde yıldızlardan birinde olmakta isterdim derim.. uzun zamandır ilk kez bu saatte uykum geliyor desem
gökyüzünde yıldızlardan birinde olmakta isterdim derim.. uzun zamandır ilk kez bu saatte uykum geliyor desem
MRMİC Uzman 8 Arl 2008 #843 Bu fırsat kaçmaz uyu istersen esir almim seni derim Bende bi sigara içip yatsam iyi olur desem
MRMİC Uzman 8 Arl 2008 #845 Tamam yatcam teşekkürler sanada iyi geceler derim Hayırlı bayramlar hadi ben kaçtım desem (dedim ve kaçtım bile)
Tamam yatcam teşekkürler sanada iyi geceler derim Hayırlı bayramlar hadi ben kaçtım desem (dedim ve kaçtım bile)
sorumsuz Forum Onuru 8 Arl 2008 #846 sanada hayırlı bayramlar der ve güle güle derim bugun çük yoruldum desem
arzum Forum Tutkunu 9 Arl 2008 #847 kız olmakkolaymı derim Siteye bakıp yorumyapmadan kaçar oldun desem?
e-PaCk Forum Gururu 9 Arl 2008 #848 kim o münasebetsiz derim doğaldır bi zaman sonra herkes sıkılır desem
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 9 Arl 2008 #849 Canları saolsun derim. Üzerimde bi gerginlik var desem?
e-PaCk Forum Gururu 9 Arl 2008 #850 düşündükçe gerilirsin sal gitsin kendini derim demesi kolay da yapması zor desem