_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 16 Mys 2015 #531 Yeni yedim derim "Desem ki vakitlerden bir Nisan akşamıdır, Rüzgârların en ferahlatıcısı senden esiyor"
Yeni yedim derim "Desem ki vakitlerden bir Nisan akşamıdır, Rüzgârların en ferahlatıcısı senden esiyor"
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 16 Mys 2015 #532 Uğultulu ormanlarda Sessiz akan nehir gibi derim .. desem ki zaman her şeyin ilacımıdır
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 16 Mys 2015 #533 Zaman hiçbir şeyin ilacı değildir, sadece küllendirir Desem ki zaman da izafidir?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Mys 2015 #534 Derim ki çoğu zaman ilaçtır. Desem ki biriktirdiklerimizi birkaç dakikada harcamak, beş parasız bırakır demi bizi.
Derim ki çoğu zaman ilaçtır. Desem ki biriktirdiklerimizi birkaç dakikada harcamak, beş parasız bırakır demi bizi.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 16 Mys 2015 #535 Tercih meselesi derim, sonuçta hayati ihtiyaçlar da vardır. Desem ki bugün hava çok güzel, pc başında ne yapıyorsun?
Tercih meselesi derim, sonuçta hayati ihtiyaçlar da vardır. Desem ki bugün hava çok güzel, pc başında ne yapıyorsun?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Mys 2015 #536 Derim ki içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Desem ki o gülleri savuran nasıl bir rüzgar öyle.
dderya kOkOşŞ V.I.P 16 Mys 2015 #537 Çok şiirselsiniz benim beynim basmıyor bunlara derim Desem kiiiii 1 hafta boyunca sıfır internetle yaşamak zorundasın
Çok şiirselsiniz benim beynim basmıyor bunlara derim Desem kiiiii 1 hafta boyunca sıfır internetle yaşamak zorundasın
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 23 Eyl 2018 #540 Ah birde yagsa derim ? Desem ki aksam yemeginde ne var?