Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 25 Eyl 2018 #543 Derimki Allah beterinden saklasın. Desemki zaman yetmiyor artık
Blue_Darkness Üye 26 Eyl 2018 #544 Benim için de öyle derim. Desem ki uzun saç güzel ama çok sorun yaratıyor ?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 26 Eyl 2018 #545 Derimki çok haklisin. Aynı sorun bendede vardi kısalttım. ? Desemki kahvede çikolatasız olmazki,evde kalmamış ne yapsamki?
Derimki çok haklisin. Aynı sorun bendede vardi kısalttım. ? Desemki kahvede çikolatasız olmazki,evde kalmamış ne yapsamki?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 26 Eyl 2018 #546 Sana getireyim ablam derim de cok uzaktasin ne yazik ki ? Desem ki bazi insanlar merhametten zerre kadar nasibini almamis?
Sana getireyim ablam derim de cok uzaktasin ne yazik ki ? Desem ki bazi insanlar merhametten zerre kadar nasibini almamis?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 26 Eyl 2018 #547 Derimki ilahi adalet gerekeni yapacaktır O'na havale et öylelerini canım. Desemki çıkar dünyası olmuş, kimileri hep çıkar peşinde nedendir?
Derimki ilahi adalet gerekeni yapacaktır O'na havale et öylelerini canım. Desemki çıkar dünyası olmuş, kimileri hep çıkar peşinde nedendir?
Blue_Darkness Üye 2 Ekm 2018 #548 Dijital teknoloji çağına geçiş yapıyoruz bugünler iyi günlerimiz derim. Hafta sonu birkaç arkadaşla buluşmak nasıl olur desem?
Dijital teknoloji çağına geçiş yapıyoruz bugünler iyi günlerimiz derim. Hafta sonu birkaç arkadaşla buluşmak nasıl olur desem?
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 23 Arl 2018 #550 AybüKe dediki: Bulaşacak arkadaş yok derim Desem ki hayat çok zor Genişletmek için tıklayın... Ölüm daha da zor derim. Çok para kazanmak için ne yapmak lazım desem?
AybüKe dediki: Bulaşacak arkadaş yok derim Desem ki hayat çok zor Genişletmek için tıklayın... Ölüm daha da zor derim. Çok para kazanmak için ne yapmak lazım desem?