yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 20 Mrt 2021 #101 Aşk ve Özgürlük İçin Ya sana doyamadan kapanirsa gözlerim ansizin Sevdanın kavgamizz gidiyorum galiba ansızın
Aşk ve Özgürlük İçin Ya sana doyamadan kapanirsa gözlerim ansizin Sevdanın kavgamizz gidiyorum galiba ansızın
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 21 Mrt 2021 #102 Deyin ona ara sıra hâl sorsun Söyleyin bir gece vakti buyursun Başımı dizine koysun uyutsun oy oy ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 21 Mrt 2021 #103 Doğduğum şehirden uzakta uyandım Sabah soğuk aynalarım boş Kapıcı ekmeği getirmemiş bu sabah Vazodaki çiçek gel diyor kurtar beni
Doğduğum şehirden uzakta uyandım Sabah soğuk aynalarım boş Kapıcı ekmeği getirmemiş bu sabah Vazodaki çiçek gel diyor kurtar beni
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Mrt 2021 #105 Sakın iyilik yapma sonra kötüsün derler, kim bunu söylemişse çok doğru söylemişler.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Mrt 2021 #106 KaderKatibi dediki: Sakın iyilik yapma sonra kötüsün derler, kim bunu söylemişse çok doğru söylemişler. Genişletmek için tıklayın... Müslüm Gürses okuyor ?
KaderKatibi dediki: Sakın iyilik yapma sonra kötüsün derler, kim bunu söylemişse çok doğru söylemişler. Genişletmek için tıklayın... Müslüm Gürses okuyor ?
Enda Neylersin!!! V.I.P 13 Nsn 2021 #108 Hep sonradan gelir aklım başıma Hep sonradan hep sonradan...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 18 Nsn 2021 #110 Buralarda çok yalnızım Arıyorum her an seni Acılarım son bulurdu Tutabilsem ellerini Sensiz sabah olmuyor Uyanıyorum ansızın
Buralarda çok yalnızım Arıyorum her an seni Acılarım son bulurdu Tutabilsem ellerini Sensiz sabah olmuyor Uyanıyorum ansızın