Enda Neylersin!!! V.I.P 3 Şbt 2021 #91 Yar demişim sana yar Değişir mi bu karar Benim ne anlamım var Sen olmadığın zaman...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 9 Şbt 2021 #92 dertler derya olmus savrulmusum ben
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 9 Şbt 2021 #94 Gurbet ellerinde duramam kayip ettim yolumu bulamam ölürmüyüm yasarmiyim bilemem caresiz derde dustum eyvah eyvah
Gurbet ellerinde duramam kayip ettim yolumu bulamam ölürmüyüm yasarmiyim bilemem caresiz derde dustum eyvah eyvah
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 9 Şbt 2021 #95 Ah bu hayat çekilmez Ah bu çile çekilmez Sen olmazsan canım Sen olmazsan canım
Orhan-38 Katılımcı 24 Şbt 2021 #97 Mevsimler yas tutup çöller ağlasın... Ahılma inleyen teller ağlasın.. Memki sen yoksun.. Şimdi yanımda.. Leylaklar dökülüp Güller ağlasın..
Mevsimler yas tutup çöller ağlasın... Ahılma inleyen teller ağlasın.. Memki sen yoksun.. Şimdi yanımda.. Leylaklar dökülüp Güller ağlasın..
Enda Neylersin!!! V.I.P 20 Mrt 2021 #98 İncindim kırıldım dillere düştüm Sevinçten uçarken yerlere düştüm Yalnız sana değil herkese küstüm Onun için sevdim sevmez olaydım
İncindim kırıldım dillere düştüm Sevinçten uçarken yerlere düştüm Yalnız sana değil herkese küstüm Onun için sevdim sevmez olaydım
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 20 Mrt 2021 #99 Sen benim nefesim, hadi tut ellerimden Götür beni kalbimin en güzel mevsimlerine Ben senin bir ömür kalbimle emrindeyim Başlıyoruz satırlarına birlikte bu hikayenin Bu aralar buna kafayı taktım ?
Sen benim nefesim, hadi tut ellerimden Götür beni kalbimin en güzel mevsimlerine Ben senin bir ömür kalbimle emrindeyim Başlıyoruz satırlarına birlikte bu hikayenin Bu aralar buna kafayı taktım ?
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 20 Mrt 2021 #100 Açınca baharın rengarenk gülleri Bir başka eser rüzgar geceleri Karanlık çöktürecek üstüne dertleri O zaman anlarsın kaybettiğin değeri...
Açınca baharın rengarenk gülleri Bir başka eser rüzgar geceleri Karanlık çöktürecek üstüne dertleri O zaman anlarsın kaybettiğin değeri...