Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Arl 2020 #71 Şimdi kim can katacak canıma Sarılıp kim yakacak Bitmiyor kavgam kaderle Adamı kim yapacak
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Arl 2020 #72 Ağlıyor ağlıyorsun Ağlıyor ağlıyorsun Artık gülüp geçiyorsun Aşklara inanmıyorsun
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Arl 2020 #73 Hangi gün derdimin dermanı oldun Hangi gün sevgimin fermanı oldun İşte bak sonunda yabancı olduk Beni sevmediğin belliydi zaten
Hangi gün derdimin dermanı oldun Hangi gün sevgimin fermanı oldun İşte bak sonunda yabancı olduk Beni sevmediğin belliydi zaten
-araz- EYVALLAH... V.I.P 10 Arl 2020 #75 daha güçlü daha sakin daha mutlu daha suskun daha olgun daha kırgın daha yalnız....
Enda Neylersin!!! V.I.P 10 Arl 2020 #76 Ben imkansız aşklar için yaratılmışım Ne kavuşmayı bilirim ne unutmayı Kayboldum kuytusunda yalnızlıkların Yaşadım en kara sevdaları
Ben imkansız aşklar için yaratılmışım Ne kavuşmayı bilirim ne unutmayı Kayboldum kuytusunda yalnızlıkların Yaşadım en kara sevdaları
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 10 Arl 2020 #77 Böyle ayrılık olmaz böyle sensiz yaşanmaz, hani verdiğin sözler hani ellerin nerde hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerde
Böyle ayrılık olmaz böyle sensiz yaşanmaz, hani verdiğin sözler hani ellerin nerde hani huzur bulduğum deniz gözlerin nerde
-araz- EYVALLAH... V.I.P 14 Arl 2020 #78 bendeki mevsimler sana hep bahar üstüne titrerim sonsuza kadar gelmesin isterim tenine zarar yüreğimde açmış gülü soldurmam
bendeki mevsimler sana hep bahar üstüne titrerim sonsuza kadar gelmesin isterim tenine zarar yüreğimde açmış gülü soldurmam
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Arl 2020 #80 Beni mecnun ettin Sende olasın Aşkımı inkar edersen Allah tan bulasın