r0se Forum Onuru Özel üye 24 Ags 2019 #51 Yazsalar fermanım etseler berdar Bilirim ki o gün oldum bahtiyar Uğrunda ölmektir bana iftihar Kulum ben kapında ölene kadar
Yazsalar fermanım etseler berdar Bilirim ki o gün oldum bahtiyar Uğrunda ölmektir bana iftihar Kulum ben kapında ölene kadar
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Ksm 2020 #52 Artık demir alma zamanı gelmişse zamandan Mechule giden bir gemi kalkar bu limandan
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Ksm 2020 #54 Ah oğlan boyun posun devrilsin Eyvah oğlan evin damın yıkılsın
Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Ksm 2020 #55 İnanmadın ne yapayım Sensizlikmiş senden payım Tanrı mısın ki tapayım Sevdim seni inanmadın
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 27 Ksm 2020 #56 Defol gozum gormesın senı Sevmem zaten senın mılletını Dılını tıpını su soguk hallerini Defol cek gıt duymayayım sesını
Defol gozum gormesın senı Sevmem zaten senın mılletını Dılını tıpını su soguk hallerini Defol cek gıt duymayayım sesını
Enda Neylersin!!! V.I.P 28 Ksm 2020 #58 Sevmemiştim kimseyi seni sevdiğim kadar Çekmemiştim kimseden senden çektiğim kadar
Enda Neylersin!!! V.I.P 30 Ksm 2020 #60 Benim de canım var ah şu alın yazım Seveni sevmedim bir zalime yandım Benim de bir canım var Böyleymiş yazım Seveni sevmedim bir zalime yandım Onur Mete
Benim de canım var ah şu alın yazım Seveni sevmedim bir zalime yandım Benim de bir canım var Böyleymiş yazım Seveni sevmedim bir zalime yandım Onur Mete