buhurdan Özel Üye Özel üye 19 Ksm 2017 #31 gel beni kor düşümden kurtarabilirsen kurtar yağmurumu çölümden ayırabilir mi bu kantar?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 20 Ksm 2017 #32 İlle de seni sevmem bana bence şarttır, şarttır. Durmadan aşkımı, sevgimi her gün arttır, arttır...
buhurdan Özel Üye Özel üye 28 Ksm 2017 #34 Aşk bizi yordu bebeğim zordu Boşuna gitmesin kalbim kor Acıyı yuttu ateşi tuttu Yüzyıl çile çekerse soğur mu
Aşk bizi yordu bebeğim zordu Boşuna gitmesin kalbim kor Acıyı yuttu ateşi tuttu Yüzyıl çile çekerse soğur mu
patik Özel Üye Özel üye 29 Ksm 2017 #35 İçinde bir sızı var mı? Bu aşkın hiç izi var mı? Oğlu var mı, kızı var mı? Unutmuş mu beni zalim?
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 1 Arl 2017 #36 Bu halinden cay, elinde kırık ok yılmış bir yay Kayıplarını say, say, say, say Pes edersen hay, hay, hay, hay Ama benim niyetim yok düşmeye Niyetim yok, yok hiç üşümeye Çıkar kendine pay, pay, pay, pay Bu halinden cay, cay, cay, cay
Bu halinden cay, elinde kırık ok yılmış bir yay Kayıplarını say, say, say, say Pes edersen hay, hay, hay, hay Ama benim niyetim yok düşmeye Niyetim yok, yok hiç üşümeye Çıkar kendine pay, pay, pay, pay Bu halinden cay, cay, cay, cay
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 9 Arl 2017 #37 Aşık da oldum sonra Çok değil üç kez belki Hatta içtim ağladım Ankara'daydı ilki
buhurdan Özel Üye Özel üye 19 Mys 2019 #39 uzanan ellerime uzanıp tutmuyorlar mutluluk vaadetsen de kıymet mi biliyorlar?
r0se Forum Onuru Özel üye 11 Hzr 2019 #40 Güldürür müyüm seni, bıktırır mıyım bilmem Baktırır mıyım yüzüme eğer güldürürsem?