Derin Mavi Özel Üye Özel üye 21 Eyl 2017 #21 Hiç bilmez bu şehir, Hiç anlamaz bu şehir. Hiç görmedi seni, Hiç görmedi bizi, Birlikte.
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 25 Eyl 2017 #23 Ne kadar az yol almışım Ne kadar az Yolun başındaymışım meğer Elimde yalandan kocaman rengarenk Geçici oyuncak zaferler
Ne kadar az yol almışım Ne kadar az Yolun başındaymışım meğer Elimde yalandan kocaman rengarenk Geçici oyuncak zaferler
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 30 Eyl 2017 #25 Al birde buradan yak Sadrazamın ikram Ben dilenci şayet hicvin sonu idam Neyse ne baş koydum yoluma yürürüm yok hatam yok şakam
Al birde buradan yak Sadrazamın ikram Ben dilenci şayet hicvin sonu idam Neyse ne baş koydum yoluma yürürüm yok hatam yok şakam
buhurdan Özel Üye Özel üye 18 Ekm 2017 #26 geçtim düşler sokağından bir gece vaktiydi ceplerimde hacıyatmazlar.
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 18 Ekm 2017 #27 Jo bheji thi duaa, woh jaake aasmaan se yoon takra gayi ke aa gayi Hai laut ke sadaa
buhurdan Özel Üye Özel üye 18 Ekm 2017 #28 Derin Mavi dediki: Jo bheji thi duaa, woh jaake aasmaan se yoon takra gayi ke aa gayi Hai laut ke sadaa Genişletmek için tıklayın... yani diyor ki her kuşun eti yenmez öyle mi?
Derin Mavi dediki: Jo bheji thi duaa, woh jaake aasmaan se yoon takra gayi ke aa gayi Hai laut ke sadaa Genişletmek için tıklayın... yani diyor ki her kuşun eti yenmez öyle mi?
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 18 Ekm 2017 #29 buhurdan dediki: yani diyor ki her kuşun eti yenmez öyle mi? Genişletmek için tıklayın... ahahah tabi ki hayır "Ettiğim Dualar, gökyüzüne ulaşıp orada yankılanarak, sonsuzlukla cevap buldu" diyor efenim
buhurdan dediki: yani diyor ki her kuşun eti yenmez öyle mi? Genişletmek için tıklayın... ahahah tabi ki hayır "Ettiğim Dualar, gökyüzüne ulaşıp orada yankılanarak, sonsuzlukla cevap buldu" diyor efenim
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 17 Ksm 2017 #30 O beni bağlar Ben yine durmam Sor bana pişman mıyııııım ov vov vov vov