r0se Forum Onuru Özel üye 23 Hzr 2019 #41 Kapatın şehrin ışıklarını Günahı düşümde kalsın Göz görmez olsun Gönül katlansın
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 3 Tem 2019 #43 Kir göstermeyen renkleriniz Sizin olsun korkmaktansa Bulanıklığın tam içinde Bir başımayım ...
GeceYolcusu Özel Üye Özel üye 3 Tem 2019 #44 Ölsem, ölsem, ölsem hemen şimdi Kaçsam, gitsem, kaçsam tam da şimdi Bu kez pek bir afili yalnızlık Aldatan bir kadın kadar düşman
Ölsem, ölsem, ölsem hemen şimdi Kaçsam, gitsem, kaçsam tam da şimdi Bu kez pek bir afili yalnızlık Aldatan bir kadın kadar düşman
Artemis Özel Üye Özel üye 3 Tem 2019 #45 Ben ölürsem En çok sevdiğim şarkı çalınsın Bir şişe de benim için açılsın Anneme bir omuz bulun ağlasın Ben ölürsem… Ben ölürsem Bu şarkıyı o kadar seviyorum ki ozan ünlü
Ben ölürsem En çok sevdiğim şarkı çalınsın Bir şişe de benim için açılsın Anneme bir omuz bulun ağlasın Ben ölürsem… Ben ölürsem Bu şarkıyı o kadar seviyorum ki ozan ünlü
dderya kOkOşŞ V.I.P 4 Tem 2019 #46 Ayri iklimmmsinnn ne careee Ben sana vurgun bicare Sarardim soldum hasretinnnleeee
GeceYolcusu Özel Üye Özel üye 6 Tem 2019 #47 Seni kimler aldı, kimler öpüyor seni? Dudağında, dilinde Ellerin izi var
EsRaRenGiz . Özel üye 6 Tem 2019 #48 Mavi gözlü bir devin asaleti var kanımda Bu yüzden ezilirsin karakterimin yanında
GeceYolcusu Özel Üye Özel üye 8 Tem 2019 #49 ne güzel olmuş gök mavi, yeryüzü sarı sen iste gelsin, gönlümün ilkbaharı.