bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 30 Ags 2017 #11 Serzenişim var düne Terk etti bizi bugüne İflah olmaz bu yaralar Yaşıyorum ölümüne..
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 3 Eyl 2017 #12 Katıyorum tozu dumana da Toz değil, toz değil Biliyorum hepsi havagazı Söz değil, ah söz değil
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 12 Eyl 2017 #13 Sevda sevda unut onu dinsin gönlünde fırtına, Sevda sevda değmez ona ağlamaya, Sevda sevda hayat değer yaşamaya
Sevda sevda unut onu dinsin gönlünde fırtına, Sevda sevda değmez ona ağlamaya, Sevda sevda hayat değer yaşamaya
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 13 Eyl 2017 #15 Sürümlendim ben aşka, yenildim hep kalpsiz savaşlarda Ben o günden beri evsizim, yaşıyorum sadece bitsin diye Sokaklar benim evim dans ederim Yaşıyorum sadece bitsin diye, ölmek için
Sürümlendim ben aşka, yenildim hep kalpsiz savaşlarda Ben o günden beri evsizim, yaşıyorum sadece bitsin diye Sokaklar benim evim dans ederim Yaşıyorum sadece bitsin diye, ölmek için
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 13 Eyl 2017 #16 Eller günahkar Diller günahkar Bir çağ yangını bu bütün Dünya günahkar Masum değiliz hiç birimiz
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 13 Eyl 2017 #18 Hep sonradan gelir aklıma, hep sonradan, sonradan
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 14 Eyl 2017 #19 Aman aman yandım aman Kurşun gibi izler Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda ..
Derin Mavi Özel Üye Özel üye 14 Eyl 2017 #20 Ah be gönül çeyrek gönül Ah yarıma razı gönül Zaman kırsın diziginini Sen de biraz gül..