GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 27 Tem 2021 #171 Yüreğin ince ince sızlamadı mı, gözlerin gizli gizli ağlamadı mı? Bana da söyle, bana da söyle ben de bileyim
Yüreğin ince ince sızlamadı mı, gözlerin gizli gizli ağlamadı mı? Bana da söyle, bana da söyle ben de bileyim
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 27 Tem 2021 #173 Gezdim seni sokak sokak Valla' yok hesap kitap İçimde avaz avaz Yan yan yan benimle Uzun yola gider gibi Bakma öyle yüzüme Aman cancağazım etme
Gezdim seni sokak sokak Valla' yok hesap kitap İçimde avaz avaz Yan yan yan benimle Uzun yola gider gibi Bakma öyle yüzüme Aman cancağazım etme
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 27 Tem 2021 #175 Al senin olsun bende ne varsa İstemem mutluluğu senden uzaksa Ver bana gönlümü dert olacaksa Gönlünde başka aşk yer bulacaksa
Al senin olsun bende ne varsa İstemem mutluluğu senden uzaksa Ver bana gönlümü dert olacaksa Gönlünde başka aşk yer bulacaksa
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 28 Tem 2021 #176 Uyku girmedi gözüme Yine dün gece Seni düşündüm Ay ışığı sardı kenti bütün gece Üşüdüm Seni düşündüm
Simurg 😉 Özel üye FENERBAHÇE 30 Tem 2021 #179 Yorgun görünüyorsun, biraz uzan İstersen Sever gibi yapma artık Daha henüz vakit varken Bir kaç yaralı ruh Bir kaç bira şişesi Elimizde bunlar var Mutlu olmaya yetmez ki
Yorgun görünüyorsun, biraz uzan İstersen Sever gibi yapma artık Daha henüz vakit varken Bir kaç yaralı ruh Bir kaç bira şişesi Elimizde bunlar var Mutlu olmaya yetmez ki
Enda Neylersin!!! V.I.P 31 Tem 2021 #180 Şarkı da ki gibi hiç tadı tuzu kalmadı aşkın buraların da kalmadı tadı tuzu