KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 5 Ags 2021 #181 Beni Sen Mi Yаrаttın Ecel Oldun Ömrüme Dilerim Kаpımа Gel Sen Sürüne Sürüne
Enda Neylersin!!! V.I.P 6 Ags 2021 #182 Kavgalardan küslüklerden İki yüzlü dostluklardan Yalanladan çalanlardan Yoruldum artık anne
M Misafir847 Ziyaretçi 7 Ags 2021 #183 Düştüysen kalk gel kendine Daha iyisi yok var farkına Düş kırıkların olduysa bile Sen makinasın makinaa
Düştüysen kalk gel kendine Daha iyisi yok var farkına Düş kırıkların olduysa bile Sen makinasın makinaa
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 8 Ags 2021 #185 Akar sular dönmez geri tıpkı gençliğim gibi bebekti ceninin ergeni,bir erdi büyümüş meyvesi.
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Ags 2021 #186 Ben düşerken yükseklerden uçurumlara Aşkın tuttu elimden ummadığın anda
Enda Neylersin!!! V.I.P 8 Ags 2021 #187 Düşersem elimden sen tutma benim Ağlarsam gözyaşım sen silme benim Zalimce kahpece hep vurdun hep beni Nerde görürsen gör Tanıma Beni...
Düşersem elimden sen tutma benim Ağlarsam gözyaşım sen silme benim Zalimce kahpece hep vurdun hep beni Nerde görürsen gör Tanıma Beni...
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 9 Ags 2021 #188 Deme düşmem ocağına Geleceksin ayağıma Yüzün olmaz ki bakmaya Yaz bunu bir kenara Yaz yaz bir kenara..
Deme düşmem ocağına Geleceksin ayağıma Yüzün olmaz ki bakmaya Yaz bunu bir kenara Yaz yaz bir kenara..
Artemis Özel Üye Özel üye 20 Ags 2021 #190 Allah ısmarladık mı denir ne denir bilmem ki Beni uğurla sabahlarından