-araz- EYVALLAH... V.I.P 17 Eyl 2021 #211 Akşam vakti sardı yine hüzünler Kalbim yangın yeri gel kurtar beni senden
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 21 Eyl 2021 #212 Aklım ermez şu feleğin işine Yalnızım ben, yalnız kalmak zor iş Dar günümde koynumda bir yılan İnsanlar hep çiyan, yalnızlık vallah zor iş
Aklım ermez şu feleğin işine Yalnızım ben, yalnız kalmak zor iş Dar günümde koynumda bir yılan İnsanlar hep çiyan, yalnızlık vallah zor iş
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 22 Eyl 2021 #215 seni nasil özlemisim firarri sevdammmm
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 25 Eyl 2021 #216 en büyük sir daha cözülmeyendir en güzel söz henüz söylenmeyendir
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 10 Ekm 2021 #217 Gözlerime çizdim seni açmaya korkuyorum Büyümüyorum gözlerinde gittikçe küçülüyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Ekm 2021 #218 Hatırla o günü karşıki sokakta Seni öptüğümü ilk defa hayatta Kollarımda benim ilkbahar sabahım Sen
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 10 Ekm 2021 #219 Yağsın Yağmur Sel Olsun Gözlerim Hep Yaş Dolsun Bak Sözlerim Seni Yazıyor Güller Solsun - Kopardılar Bak Seni Benden Alacağım Olsun Bu Ecelden Yine Kalbim Bi Aşkı Gömüyor Gittin Benden...
Yağsın Yağmur Sel Olsun Gözlerim Hep Yaş Dolsun Bak Sözlerim Seni Yazıyor Güller Solsun - Kopardılar Bak Seni Benden Alacağım Olsun Bu Ecelden Yine Kalbim Bi Aşkı Gömüyor Gittin Benden...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Ekm 2021 #220 Şimdi çok yalnızım Ne olur kal benimle o kapıyı kapat Elini ver bana Dışarda yalnız, yalnız üşüyorsun Sen kadınım...
Şimdi çok yalnızım Ne olur kal benimle o kapıyı kapat Elini ver bana Dışarda yalnız, yalnız üşüyorsun Sen kadınım...