Enda Neylersin!!! V.I.P 18 Ekm 2021 #231 Sırça bir köşk vardı onurum Kırılmaktan Yoruldum Hay kör olsaydım Görmeseydim seni Hay taş olsaydım Sevmeseydim seni
Sırça bir köşk vardı onurum Kırılmaktan Yoruldum Hay kör olsaydım Görmeseydim seni Hay taş olsaydım Sevmeseydim seni
Enda Neylersin!!! V.I.P 18 Ekm 2021 #232 Giderken elveda bile demedi Ağlamana değdi mi hiç arkadaş Alt üst etti bütün hayallerini Üzülmene değdi mi hiç arkadaş
Giderken elveda bile demedi Ağlamana değdi mi hiç arkadaş Alt üst etti bütün hayallerini Üzülmene değdi mi hiç arkadaş
M Misafir847 Ziyaretçi 23 Ekm 2021 #233 Ya uzak ol ya da burada Arada bir yerde durma Bitsin artık durakların Ben başka bir yoldayım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Ekm 2021 #234 Korktun mu dikenlerimden? Söyle Şimdi ben Varla yok arası Gidip gelen, Kederinden
Simurg 😉 Özel üye 2 Ksm 2021 #235 Artık demir almak günü gelmişse zamandan Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan
K Kassım Üye 2 Ksm 2021 #236 Kalbimde fay hattım Ah benim hayatım Ölçtüm, biçtim, tarttım Hiçbir yere sığmıyor
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 5 Ksm 2021 #237 Gizemli Gizem, hayat bana güzel Hepsini hesapladım Özel mi özel, güzel mi güzel Arkama hiç bakmadım
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 5 Ksm 2021 #238 Dolaştır donan kanımı Ruhun ile yak canımı Körükleyip yangınımı Este öldür beni n'olur..
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 5 Ksm 2021 #239 Kara tren gecikir belkide hic gelmez
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Ksm 2021 #240 İki kelime yetiyor seni seven kalbi kırmaya, sonra roman yazsan ne fayda… Halil Sezai