M Misafir847 Ziyaretçi 20 Ksm 2021 #243 Bu yüzden aramadım kimseyi Yerine koyamadım bu gece hiç kimseyi
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 20 Ksm 2021 #244 Gönlün var mı bende sarmaşık yol mu karmaşık Her neyse..
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 20 Ksm 2021 #245 neşet ertaş saz çalmaya başladı söze girebilirse bende yazacam..
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 20 Ksm 2021 #246 Ender Balkir Bu nasıl bir derttir dermanı yoktur Bedenimde değil ruhumda sızı Görünmez bir yara acısı çoktur Bedenimde değil ruhumda sızı, oy oy Ruhumda sızı, oy oy Ruhumda sızı
Ender Balkir Bu nasıl bir derttir dermanı yoktur Bedenimde değil ruhumda sızı Görünmez bir yara acısı çoktur Bedenimde değil ruhumda sızı, oy oy Ruhumda sızı, oy oy Ruhumda sızı
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 25 Ksm 2021 #248 Kurşun attım keçiye Aldi kemençeciye Kurşun attım keçiye Aldi kemençeciye Darılttiler yarimi Daha gelmez meçiye Darılttiler yarimi Daha gelmez meçiye
Kurşun attım keçiye Aldi kemençeciye Kurşun attım keçiye Aldi kemençeciye Darılttiler yarimi Daha gelmez meçiye Darılttiler yarimi Daha gelmez meçiye
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 25 Ksm 2021 #249 Ben adam olmam deli gönlüm, neler ister de Seni aldatamam Kafayı yormam, sonuna bakmam....
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 26 Ksm 2021 #250 canimdan cok sevmisim affte cok gec anladim ))