BeReNN Alyam? Özel üye 26 Ksm 2021 #251 Annesi onu çok babası onu herkesler onu çok severmiş kızımın ninnisi ..müzik dinlemeye korkuyorum aci içimi kavuruyor
Annesi onu çok babası onu herkesler onu çok severmiş kızımın ninnisi ..müzik dinlemeye korkuyorum aci içimi kavuruyor
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 27 Ksm 2021 #252 Al senin olsun ömrümm Ne zaman öldürürsün
Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Ksm 2021 #253 Gitme ne olur bırakıp gitme Sensiz yaşayamam ben böyle Gitme ne olur bırakıp gitme Bir ömür yaşayamam ben öyle
Gitme ne olur bırakıp gitme Sensiz yaşayamam ben böyle Gitme ne olur bırakıp gitme Bir ömür yaşayamam ben öyle
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 28 Ksm 2021 #255 Tozlu raftan aldım Tüm anılarımı acılarımı Unutmak istiyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 28 Ksm 2021 #256 Dün neler söylerdin bak şimdi caydın Böyle mi yapardın sevmiş olsaydın Sana ben tapardım benim olsaydın Seni nereden gördüm görmez olsaydım Yüreğimde yara var durmadan kanar
Dün neler söylerdin bak şimdi caydın Böyle mi yapardın sevmiş olsaydın Sana ben tapardım benim olsaydın Seni nereden gördüm görmez olsaydım Yüreğimde yara var durmadan kanar
Milena Üye 1 Arl 2021 #257 Şimdi nerede bir liseli görsem Ne zaman okulun yanından geçsem Kalbim hep kahrolur, gözlerim elem İlk aşkım, sevgilim, liselim benim
Şimdi nerede bir liseli görsem Ne zaman okulun yanından geçsem Kalbim hep kahrolur, gözlerim elem İlk aşkım, sevgilim, liselim benim
K Kassım Üye 6 Arl 2021 #258 Seviyorum seviyor musun Ağlıyorum gülüyor musun Özlüyorum gidiyor musun Sevdikçe itiyor musun Peki öyle olsun
Seviyorum seviyor musun Ağlıyorum gülüyor musun Özlüyorum gidiyor musun Sevdikçe itiyor musun Peki öyle olsun
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 7 Arl 2021 #259 Sevenin sevdiğini Öldürürken gördün mü Seni sevip de ölmek Sevgini bilmemek Beni mi bulacaktı böyle mi olacaktı offffffffffffffffffffffffffffffff
Sevenin sevdiğini Öldürürken gördün mü Seni sevip de ölmek Sevgini bilmemek Beni mi bulacaktı böyle mi olacaktı offffffffffffffffffffffffffffffff
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 11 Arl 2021 #260 Bir sürü güzel anımız var bizim onlarıda alıp gidelim mi