Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 12 Arl 2021 #261 Bu aralar dilimde Gün olacak seni alıp kaçacağım inşallah Ölürüm vallah biterim billah Ne de güzelsin maşallah
Bu aralar dilimde Gün olacak seni alıp kaçacağım inşallah Ölürüm vallah biterim billah Ne de güzelsin maşallah
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 12 Arl 2021 #262 Polyanna dediki: Bu aralar dilimde Gün olacak seni alıp kaçacağım inşallah Ölürüm vallah biterim billah Ne de güzelsin maşallah Genişletmek için tıklayın... adnan hoca mı söylüyor bu şarkıyı...))
Polyanna dediki: Bu aralar dilimde Gün olacak seni alıp kaçacağım inşallah Ölürüm vallah biterim billah Ne de güzelsin maşallah Genişletmek için tıklayın... adnan hoca mı söylüyor bu şarkıyı...))
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 12 Arl 2021 #263 vEzİr dediki: adnan hoca mı söylüyor bu şarkıyı...)) Genişletmek için tıklayın... Neşe Karaböcek ten dinledim
vEzİr dediki: adnan hoca mı söylüyor bu şarkıyı...)) Genişletmek için tıklayın... Neşe Karaböcek ten dinledim
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Arl 2021 #265 Boş yere bekledim dönersin diye Bir kere yüzüme gülersin diye Boş yere yanmışım seversin diye Sevmesen de olur Meğerse sulara yazmışım seni Meğerse rüzgâra yazmışım seni Yanılıp aldanıp sevmişim seni Sevmesen de olur Hep seni özledim dönersin diye Yeniden yüzüme gülersin diye Boş yere yanmışım seversin diye Sevmesen de olur
Boş yere bekledim dönersin diye Bir kere yüzüme gülersin diye Boş yere yanmışım seversin diye Sevmesen de olur Meğerse sulara yazmışım seni Meğerse rüzgâra yazmışım seni Yanılıp aldanıp sevmişim seni Sevmesen de olur Hep seni özledim dönersin diye Yeniden yüzüme gülersin diye Boş yere yanmışım seversin diye Sevmesen de olur
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 14 Arl 2021 #268 Ötesi mi var? Yalnızlığı yalnız, Seninle aldattım. Kıskandı yıldızlar. Aşka inanmayanlara, Seni anlattım. Karardı ay.
Ötesi mi var? Yalnızlığı yalnız, Seninle aldattım. Kıskandı yıldızlar. Aşka inanmayanlara, Seni anlattım. Karardı ay.
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 14 Arl 2021 #269 Vazgeçtim gözlerinden, Vazgeçtim sözlerinden, Bir ah de yeter... Sessizce kimsesizce Gönderdim dudaklarımı, Öpme al yeter...
Vazgeçtim gözlerinden, Vazgeçtim sözlerinden, Bir ah de yeter... Sessizce kimsesizce Gönderdim dudaklarımı, Öpme al yeter...
K Kassım Üye 15 Arl 2021 #270 Koskoca okyanusta bi' limanım yok Kapıldım dalgalara, kaçış yolum yok Ruhum hırçın, rüzgârda sürükleniyo' Sussam da yüzüm beni ele veriyo'
Koskoca okyanusta bi' limanım yok Kapıldım dalgalara, kaçış yolum yok Ruhum hırçın, rüzgârda sürükleniyo' Sussam da yüzüm beni ele veriyo'