yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 17 Arl 2021 #281 düse kalka ögretirmis yillar ben sensiz dunyaya küstüm
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 17 Arl 2021 #282 Yayin baska senin dinledigin baskami )) radyoda iyi gunde kötü günde caliyor
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 17 Arl 2021 #283 kim ayrılmış ben ayrılamam eşimden.. yörüüü yörüüü dilber salla saçın sürünsün...
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 17 Arl 2021 #284 vEzİr dediki: kim ayrılmış ben ayrılamam eşimden.. yörüüü yörüüü dilber salla saçın sürünsün... Genişletmek için tıklayın... ÇerezRADYO acik
vEzİr dediki: kim ayrılmış ben ayrılamam eşimden.. yörüüü yörüüü dilber salla saçın sürünsün... Genişletmek için tıklayın... ÇerezRADYO acik
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 17 Arl 2021 #285 İçine ata ata ne hale düştün Tuta tuta çatlayacaksın be adam Çekinme hadi hadi söyle de kurtul bundan Kura kura kurudun be adam
İçine ata ata ne hale düştün Tuta tuta çatlayacaksın be adam Çekinme hadi hadi söyle de kurtul bundan Kura kura kurudun be adam
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 17 Arl 2021 #286 Polyanna dediki: İçine ata ata ne hale düştün Tuta tuta çatlayacaksın be adam Çekinme hadi hadi söyle de kurtul bundan Kura kura kurudun be adam Genişletmek için tıklayın... kim sarkiyi söylüyor ?? merak ettim volla )
Polyanna dediki: İçine ata ata ne hale düştün Tuta tuta çatlayacaksın be adam Çekinme hadi hadi söyle de kurtul bundan Kura kura kurudun be adam Genişletmek için tıklayın... kim sarkiyi söylüyor ?? merak ettim volla )
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 17 Arl 2021 #287 yilmaz27 dediki: kim okuyor bunu ?? merak ettim volla ) Genişletmek için tıklayın... Şarkıyı söyleyen mi?
yilmaz27 dediki: kim okuyor bunu ?? merak ettim volla ) Genişletmek için tıklayın... Şarkıyı söyleyen mi?
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 17 Arl 2021 #288 Polyanna dediki: Şarkıyı söyleyen mi? Genişletmek için tıklayın... evet sarkiyi söyleyene okuyor derler diye öyle yazdim
Polyanna dediki: Şarkıyı söyleyen mi? Genişletmek için tıklayın... evet sarkiyi söyleyene okuyor derler diye öyle yazdim
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 17 Arl 2021 #289 yilmaz27 dediki: evet sarkiyi söyleyene okuyor derler diye öyle yazdim Genişletmek için tıklayın... Gülşen
yilmaz27 dediki: evet sarkiyi söyleyene okuyor derler diye öyle yazdim Genişletmek için tıklayın... Gülşen
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 17 Arl 2021 #290 tskrler @Polyanna