yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 4 Ags 2022 #451 CerezRadyoda ) Dışarıda deli dalgalar Gelip duvarları yalar Seni bu sesler oyalar Aldırma gönül aldırma Aldırma gönül aldırma Gönül aldırma
CerezRadyoda ) Dışarıda deli dalgalar Gelip duvarları yalar Seni bu sesler oyalar Aldırma gönül aldırma Aldırma gönül aldırma Gönül aldırma
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 5 Ags 2022 #452 seviyorum seni farkindamisin bana uzaklardami yakindamisin söyle söyle söyle yaradan askina söyle yoksa su felegin carkindamisin baska baska gönüllerin tahtindamisin
seviyorum seni farkindamisin bana uzaklardami yakindamisin söyle söyle söyle yaradan askina söyle yoksa su felegin carkindamisin baska baska gönüllerin tahtindamisin
TheBiber Yukarı Bak Özel üye 6 Ags 2022 #453 Anam babam aman Kaçın kurası bu Ne baş belası bu Gönül kirası bu
TheTuz Özel Üye Özel üye 7 Ags 2022 #454 Onu bunu bilmem anlamam Kim ne derse desin lan Arkanızdan yol almam Onlar ister alınsın İsterlerse darılsın Seni kendime sakladım Hepsini ben hesapladım
Onu bunu bilmem anlamam Kim ne derse desin lan Arkanızdan yol almam Onlar ister alınsın İsterlerse darılsın Seni kendime sakladım Hepsini ben hesapladım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 10 Ags 2022 #455 Hayat Ben ne rüzgarlar gördüm Üfledi sanma söndüm Bir kişiyi çok sevdim Maalesef burada değil
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Ags 2022 #456 Elimde değil, seni çok seviyorum Söküp içimden atamıyorum Dünyayı verseler umrumda değil Sensiz bir dakika duramıyorum…
Elimde değil, seni çok seviyorum Söküp içimden atamıyorum Dünyayı verseler umrumda değil Sensiz bir dakika duramıyorum…
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 2 Eyl 2022 #457 offfffff ruyalarda bulustugum nerdesin nerde nerde offffffffffff
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 18 Eyl 2022 #459 Derdimi hiç kimseye diyemiyorum Böyleymiş alın yazım silemiyorum Bana sarhoş diyolar varsın desinler
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 3 Ekm 2022 #460 Devrim Yakut "Yalvarsam ağlasam kapansam dizine, döner miyiz yine eski günlere?"