Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 7 Ekm 2022 #461 Seyret perisan halimi bende aksam olmakta Dostlar seyrelmis beyhude lafla vakit dolmakta Avare oldum serseri oldum terki diyarda Zalim senin Allah'in yok mu
Seyret perisan halimi bende aksam olmakta Dostlar seyrelmis beyhude lafla vakit dolmakta Avare oldum serseri oldum terki diyarda Zalim senin Allah'in yok mu
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 7 Ekm 2022 #462 Sağım yalan solum yalan Giden yalan dönen yalan Döndüm baktım dünya yalan Senin gibi senin gibi..
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 8 Ekm 2022 #463 Arzular arsiz Sevdiğim kaçak baharım Yüzüne boyandı gece Toprağıma düştü yağmur Ah süzüle süzüle Ellerin tenimde ateş Korkular bir adım öte Dağlarımdan geçti rüzgar Çığ düşüre düşüre
Arzular arsiz Sevdiğim kaçak baharım Yüzüne boyandı gece Toprağıma düştü yağmur Ah süzüle süzüle Ellerin tenimde ateş Korkular bir adım öte Dağlarımdan geçti rüzgar Çığ düşüre düşüre
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 8 Ekm 2022 #464 Bu satırı sen yazdın bu onun suçu değil Öyle ol istedin, geber istedin Teker teker nasıl yazdınsa Öylesine bakmışsın İşte o kadar
Bu satırı sen yazdın bu onun suçu değil Öyle ol istedin, geber istedin Teker teker nasıl yazdınsa Öylesine bakmışsın İşte o kadar
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 9 Ekm 2022 #465 Gençlik başımda duman ilk aşkım ilk heyecan...
TheBiber Yukarı Bak Özel üye 15 Ekm 2022 #467 Her siyah beyaz fotoğraf şeffaf bi pencere sol elin var hep yüzümde bana bi bukle külfet.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 20 Ekm 2022 #468 Herkes neden düşman, herkes neden düşman? Unuttuk hepsini, Nuh'un nefesini. Gelme yanıma, sen başkasın, ben başka...
Herkes neden düşman, herkes neden düşman? Unuttuk hepsini, Nuh'un nefesini. Gelme yanıma, sen başkasın, ben başka...
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 4 Ksm 2022 #469 Baba bugün alır dağlar Şehirlere sığmaz oldum Fazla sürmez alır dağlar
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 9 Ksm 2022 #470 Buda benin sana ayrılırken hediyem olsun...