~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 10 Ock 2023 #491 Başkasını sevmemek var Ölüp de hiç görmemek var Baştan sona söylemek var Kıymetlim bana geri dön..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 10 Ock 2023 #492 Bu aşkın nüshası rüzgarlarda, Aslı bende kalacak. Bizi hasret saracak. Bulutlar çıldıracak...
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 12 Ock 2023 #493 Tut elimden yürü benle Kapat kulağını sende Kim ne söylerse dinleme Ben sana hasret
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 12 Ock 2023 #494 Yarümi göreceğum Birşey söyleceğum Saçının örgüsünü elimle öreceğum O yar ballidur balli
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 12 Ock 2023 #495 Bizim yörelerden dinliyoruz demek Koyverdun gittun beni oy, Koyverdun gittun beni. Allahundan bulasun oy, Allahundan bulasun. Kimse almasun seni oy, Kimse almasun seni; Yine bana kalasun.
Bizim yörelerden dinliyoruz demek Koyverdun gittun beni oy, Koyverdun gittun beni. Allahundan bulasun oy, Allahundan bulasun. Kimse almasun seni oy, Kimse almasun seni; Yine bana kalasun.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 26 Şbt 2023 #496 Zaman lazım sadece , unutacaksın. Nasıl unuttuysan çocukluğunu , Kırılan oyuncaklarını ; Kırılan kalbini de öyle unutacaksın ...
Zaman lazım sadece , unutacaksın. Nasıl unuttuysan çocukluğunu , Kırılan oyuncaklarını ; Kırılan kalbini de öyle unutacaksın ...
Orhan-38 Katılımcı 27 Şbt 2023 #497 Ateş-i sûzân-ı firkat yaktı cism-ü cânımı Bir harâb-âbâde döndürdü dil-i vîrânımı Neyle teskin eyleyim bu dîde-i giryânımı Çünki aldırdım elimden sevgili cânânımı en sevdiğim şarkılardan birisi bu..
Ateş-i sûzân-ı firkat yaktı cism-ü cânımı Bir harâb-âbâde döndürdü dil-i vîrânımı Neyle teskin eyleyim bu dîde-i giryânımı Çünki aldırdım elimden sevgili cânânımı en sevdiğim şarkılardan birisi bu..
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 3 Mrt 2023 #498 Baba bugun daglar yine kara boyandi
Orhan-38 Katılımcı 3 Mrt 2023 #499 Benzemez kimse sana Tavrına hayran olayım Müzeyyen Senar çok güzel söyler bu şarkıyı